Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Στερεά Καύσιμα
 
 
 
Στερεά Καύσιμα
Τopall | Φιάλες Υγραερίου, Ζωοτροφές & Στερεά Καύσιμα Μυτιλήνη
Η εταιρεία μας “Τopall” η οποία εδρεύει στην Μυτιλήνη, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο της εμπορεία στερεών καυσίμων, προσφέροντάς σας πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
Αποτελεί αποκλειστικός αντιπρόσωπος της ECO- PAL και της PELLET BIOTEN στην Λέσβο, ενώ δεν σταματά ποτέ να έρευνα προκειμένου να σας εξασφαλίζει πάντα τα καλύτερα προϊόντα.
 
 
 
 
Καυσόξυλα


Καυσόξυλα από ξύλο ΕΛΙΑΣ 
(διατίθεται και σε συσκευασία ημέρας)
 
Τα καυσόξυλα ελιάς αποτελούν το καλύτερο ξύλο για καύση στο τζάκι και στην σόμπα. Κάνει μικρή και ήρεμη φλόγα, ενώ ανάβει σχετικά εύκολα. Καίγεται αργά, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παρατείνει τη διάρκεια της φωτιάς προσφέροντας οικονομική θέρμανση στον χώρο.
 
Πότε είναι η κατάλληλη περίοδος για να τα προμηθευτώ; Υπάρχει κάποιο κριτήριο;

Η απάντηση βρίσκεται στις παρακάτω σχέσεις:

  • 1 kg ξερού ξύλου(πάνω από 1,5 χρόνο κοπής) έχει θερμική ισχύ 4000 kcal/h= 4,65 kW/kg
  • 1 kg ξύλου 1 χρόνο κοπής (υγρασία 25%) έχει θερμική ισχύ 3270,5 kcal/h= 3,8 kW/kg
  • 1 kg ξύλου 0,5 χρόνου κοπής (υγρασία 30%) έχει θερμική ισχύ 3011,5 kcal/h= 3,5 kW/kg
  • 1 kg φρέσκου ξύλου (υγρασία 75%) έχει θερμική ισχύ 1118,5 kcal/h= 1,3 kW/kg

Το πιο σημαντικό κριτήριο επομένως, είναι η ποσότητα υγρασίας που περιέχουν τα ξύλα. Και αυτό γιατί πολύ μεγάλο μέρος της ενέργειας χρησιμοποιείται για την εξάτμιση του νερού.

Χρησιμοποιώντας δηλαδή φρέσκα ξύλα χρειάζεται να κάψουμε σχεδόν τετραπλάσια ποσότητα ξύλων για να πάρουμε την ίδια ενέργεια.Γι αυτό το λόγο να προμηθεύεστε πάντα νωρίτερα τα ξύλα σας για να έχετε μεγαλύτερη οικονομία και απόδοση!

Καλό χειμώνα!

Ξύλο Νυχτοφύλακας

Ξύλο Νυχτοφύλακας
Το καινοτόμο προϊόν από φλοιό δέντρου θα γίνει ο αχώριστος φίλος σας. Είναι ιδανικό για τη διατήρηση της θερμότητας στο τζάκι για τουλάχιστον 8 ώρες, ενώ μπορείτε να πάτε για ύπνο έχοντας πετάξει το "Νυχτοφύλακα" με τη συσκευασία του (πλήρως οικολογική) στην εστία σας και αυτός θα προσέχει ως το πρωί τη διατήρηση της θερμοκρασίας.
 
-Χρόνος καύσης(8 ώρες)
-Μικρός χώρος αποθήκευσης (15mm * 15mm)
-Μικρό βάρος μεταφοράς (1,6kg)
-Πιστοποίηση Dn plus
-Μεγάλη θερμογόνος δύναμη (6kw ανά τμχ)

παραγγελία
Προσανάμματα


Προσανάμματα
Εξαιρετικής ποιότητας προσάναμμα!

Αποτελείται από δέσμες λεπτού και εύκαμπτου ξύλου εμποτισμένο με παραφίνη. Δίνει σαφή και σταθερή φλόγα βοηθώντας έτσι να ανάψει το φύλο ή οι μπρικέτες σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι επίσης κατάλληλο για μπάρμπεκιου.

παραγγελία
Κάρβουνα


Ντόπια Κάρβουνα
Ντόπια κάρβουνα, εξαιρετικής ποιότητας από ξύλο ελιάς, χωρίς χημικά πρόσθετα. Aνάβουν εύκολα, καίγονται αργά, δε σκάνε, δεν αφήνουν τρίμματα, είναι 100% φυσικό προϊόν και προσφέρουν απροβλημάτιστη χρήση. 
 
Τα κάρβουνα που διαθέτουμε αποτελούν ιδανική επιλογή για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση όπως ψητοπωλεία, catering, ταβέρνες, εστιατόρια. 

παραγγελία
Πέλλετ


Πέλλετ
Τα πέλλετ είναι στερεά υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται σαν καύσιμο υλικό. Έχει κυλινδρική μορφή, είναι ιδιαίτερα συμπαγές και μεγιστοποιεί την απόδοση του ενεργειακού συστήματος θέρμανσης, ενώ ελαχιστοποιεί την συντήρησή του γιατί δεν αφήνει κατάλοιπα στην εστία καύσης.
 
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Genol η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη Αυστριακή εταιρεία που δραστηριοποιείται παγκοσμίως στην παραγωγή - εμπορία pellet. Έτσι, μπορούμε να σας προσφέρουμε πέλλετ εξαιρετικής ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

παραγγελία
Μπρικέτες


Μπρικέτες
Οι μπρικέτες είναι συμπιεσμένη βιομάζα καθαρού ξύλου και γίνονται υπό υψηλή πίεση, δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες και χημικά πρόσθετα, συνεπώς είναι ένα ανανεώσιμο οικολογικό, ανεξάντλητο βιοκαύσιμο που δε ρυπαίνει το περιβάλλον και αποτελεί την εναλλακτική λύση για μία σύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον θέρμανση.
 
Στην εταιρεία μας μπορείτε να βρείτε εξαιρετική ποιότητα από μπρικέτες σε ανταγωνιστικές τιμές.

παραγγελία

Σας προμηθεύουμε άμεσα με καυσόξυλα ελιάς, προσανάμματα, πέλλετ, μπρικέτες και κάρβουνα, ενώ αναλαμβάνουμε την δωρεάν μεταφορά τους στο χώρο σας.
Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας ή περάστε από το πλησιέστερο κατάστημά μας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την ιδανική αγορά.